Ако все още търсите идеалния подарък за Коледа, не разполагате

...
 Ако все още търсите идеалния подарък за Коледа, не разполагате
Коментари Харесай

Какво няма да получим за Коледа 2017

 Ако към момента търсите идеалния подарък за Коледа, не разполагате с доста време. Дори разполагащите с задоволително Bitcoin, не биха могли да си разрешат всичко.
Това са някои от най-екстравагантните,  ексцентрични и в някои случаи напълно безсмислени образци за непотребен разкош от тазигодина. Ето какво няма да получим за тази Коледа.
 



 

Billionaire

Всеки брокер на недвижими парцели ще каже, че трите най-важни фактора при закупуването на нов дом са: местоположението, местоположението и местоположението. Имота на 924 Bel Air Road със своята безпрепятствена 270-градусова панорама към Лос Анджелис, сигурно е с положително местонахождение. Но и скромното жилище намиращо се в парцела разполага с боулинг с четири писти, 4K Dolby Atmos домашно кино с 40 места, пет бара, 21 бани, три гурме кухни, сбирка от коли и мотоциклети, оценени на над Щатски долар 30 милиона и деактивиран хеликоптер Bell 22A, употребен в телевизионния сериал Airwolf, като това е единствено част от



Наречена „ Billionaire ”, къщата бе оповестена за продажба на стойност Щатски долар 250 млн. през януари, което я прави най-скъпата къща за продажба в Съединени американски щати и към момента се продава.
 



 

C Seed 262

За къща с 12 спални би трябвало и подобаващ тв приемник като, за които се твърди, че е най-големият 4K широкоекранен тв приемник в света. Австрийската компания C Seed е известна огромните си екрани предопределени за открити пространства, само че реши да премине към производството на екрани за вътрешна приложимост, без да понижава размера им. Компанията направи тъкмо противоположното с 262-инчовият (6.65 м) екран на тв приемника, оставяйки 201 инчовия (5.11 м) C Seed 201 тв приемник за външна приложимост в предишното. Тъй като тв приемникът би изглеждал, като черен правоъгълник в стаята, когато е изключен, има особено моторизирано покритие, което прави екрана да наподобява като картина.



Цената на този тв приемник е едвам Щатски долар 549.000, без да се включва спомагателната такса от Щатски долар 38.500 за монтаж.



 

Octopod

С толкоз благоприятни условия идват и отговорности, а хората наподобява са захласнати с изключение на от парите и от времето. Въпреки че през днешния ден, то може да се открие на всяко мобилно устройство има хора копнеещи за извънредно комплицираните механични часовници, които костват не малко.



С осем съчленени крайници и вътрешен механизъм, които се обитава в стъклена сфера, Octopod несъмнено е извънредно комплициран. Също по този начин е неудобен, наподобява злокобно и значително непотребен. За благополучие е с цена от Щатски долар 36 000, като всеки различен часовник ще прави същото.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horological Machine No.6 Alien Nation

Подобен е казусът, когато Розуел среща Rolex и се появява този изтънчен часовник, който е подобаващ за извънземен държател. Horological Machine No.6 (HM6) Alien Nation има корпус формиран от 12 ръчно изрязани елементи от сапфирен кристал, като шлифоването и полирането на всяка от тях е лишило 510 часа, с цел да се реализира съвършено пасване.



В корпуса има пет изящни микро статуи на извънземни, направени от бяло злато, които следят комплицирания механизъм на този извънземен часовник. Дори някой, да би се разделил с Щатски долар 500.000, няма да може да има и един от направените единствено четири броя HM6 Alien Nation, тъй като всичките са били продадени на един колекционер.

 


 

Signature 1200

След къщата, тв приемника и часовниците идват отговорностите и може да се наложи да тръгнете на път. Ако желаете да се питате „ Взех ли и своето Porsche 911? ”, до момента в който събирате багажа за идващото странствуване, този голям дом на колела е точния подарък. Базираният на Mercedes Actros, Signature 1200 е 12 метра разкош задвижвани от 5-цилиндров турбо дизел с мощ от 523 к.с., въздушно окачване и технологии за подкрепяне на шофирането.
Не е изненадващо, че сената стартира от Евро 773.500, като интериорът на място може да бъде поръчан с всички улеснения на дома.



Паркирането на Signature 1200 може да бъде предизвикателство, за това се предлага 360-градусова система от камери. Signature разполага още с поделение с врата и хидравлична рампа, в което се събира Porsche 911, Mercedes SL или Mini Cooper.
 



 

Pluma Track Bike

Signature 1200 има място и за велосипед, като средство за предвижване, само че Pluma Track Bike несъмнено не е на обсега на елементарните хора. Създаден от португалския промишлен дизайнер Nuno Teixeira, Pluma разполага с аеродинамичен похлупак, покриващ задното колело.



Всъщност, аеродинамиката на този велосипед стига до такава прекаленост, че задното колелото, под аеродинамичния похлупак е особено определено, с цел да сведе до най-малко съпротивлението. Лошата вест е, че е направена единствено една численост за клиент в Женева.
 



 

Benetti Se77antasette

Няма по-добър метод за демонстриране на финансови благоприятни условия от притежаването на свръх първокласна дизайнерска идея на мега яхта, като това превъзходно достижение на Benetti сигурно ще подтиква интереса на всеки, който има задоволително пари, с цел да се трансформира това в действителност.



Освен всичкия лукс, като басейн със сладка вода и спа център, преливащите се линии на 77 метровата мега яхта Se77antasette дават апартамент с повърхност от 100 кв. м. и още 140 кв. м. персонално външно пространство, което не е налично от останалата част от лодката. Подходящо допълнение към частното пристанище за яхти на всеки милиардер.



 

Terzo Millennio

Въпреки сбирката от коли в гаража, концепцията Terzo Millennio, основана от Lamborghini в съдействие с откривателите на Масачузетския софтуерен институт (MIT), не е автомобила, който ще се появи в нечий гаража тази Коледа, а и не може да бъде качен в Signature 1200.



Това е опит, предопределен да въодушеви инженерното развиване на идващото потомство електрически суперавтомобили, като има късмет някои от технологиите в автомобила, като да вземем за пример суперкондензаторите, които да заменят актуалните акумулатори и самопоправящото се купе, което съхранява и сила, да се появят в бъдещите модели на Lamborghini, за тези които ще могат да си ги разрешат.
  


 

 

Aston Martin Project Neptune

Колкото и да е огромна яхтата, не може да се любувате на подводното многообразие от живот. Дизайнерите в Aston Martin от дълго време основават зашеметяващи суперавтомобили, само че подводното транспортно средство Project Neptune, води стила на Aston Martin под водата.



В съдействието с подводните експерти Triton Submarines LLC, триместния Neptune към момента е в концептуална фаза, само че даже и да излезе от дълбините, евентуално ще остане в подводното царство, посещавано от милиардери притежаващи мега яхати.


 

Рубинен шоколад

След толкоз доста отговорности, страсти и подводни завършения е добре да се подсилите със малко шоколад. Има три типа шоколад, мрачен, млечен и бял. Този видимо константен естествен закон бе нарушен през септември с представянето на четвърти тип, рубинен шоколад. Разработена от швейцарската компания Barry Callebaut, отличаващия се цвят и мирис на рубинения шоколад са натурално получени от рубиновите какаови зърна. Не цената би попречила да опитате, този нов тип шоколад за Коледа, а това, че рубинения шоколад ще излезе на пазара през 2018 г.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР